Vi trenger deg som bøssebærer

Søndag 20. oktober går TV-aksjonen 2024 av stabelen. Nå er det tid for å registrere seg som bøssebærer!

Årets TV-aksjon skal hjelpe barn rammet av kreft og andre alvorlige sykdommer. Barnekreftforeningen ønsker å etablere familiehus ved universitetssykehusene i Tromsø, Bergen, Trondheim og Oslo. Her skal foreldre og søsken lett kunne bevege seg mellom sykehuset og familiehuset slik at de kan leve et tilnærmet normalt hverdagsliv.

– I Sverige, Danmark og Finland ønskes familier med langtidssyke barn velkommen til familiehus i nærheten av behandlingsstedet. I Norge har vi ingen tilsvarende tilbud. Familiehusene vil være et kjærkomment tilbud til alle familier med alvorlig langtidssyke barn, sier Trine Nicolaysen, generalsekretær i Barnekreftforeningen.

Bli bøssebærer i Lillehammer

Vi trenger bøssebærere i hele Lillehammer, som på aksjonsdagen deles inn i ni områder: Vingrom, Saksumdal, Vingar, Sentrum, Fåberg/Jørstadmoen, Rudsbygd, Nordre Ål, Søre Ål og Vårsetergrenda/Roterud.

Du melder deg på som bøssebærer på TV-aksjonens nettside. Der finner du også mye mer informasjon om kampanjen og formålet, og du kan følge med på hvor mye som er samlet inn til enhver tid. 

Flere måter å bidra på

Det er flere som tar i bruk temaet til TV-aksjonen til å lage undervisning og innsamlinger. I Lillehammer arrangerer for eksempel flere skoler aktiviteter for å samle inn penger. 

Nå er tida inne til å bruke fantasien for å finne måter å få inn penger til aksjonen!

Få mer informasjon og inspirasjon på TV-aksjonens nettside.